69 Κ. Παλαιολόγου, 23100 Σπάρτη,  27310 28000

Σχετικά με εμάς


Το yιαyια'ς κιτchεη ή ΥΚ, όπως προτιμάμε να αποκαλούμε το εστιατόριο μας , βρίσκεται στην πλατεία της Σπάρτης. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία ενός ανθρώπου, του Πέτρου Ηλιόπουλου, που σε πολύ τρυφερή ηλικία, έφυγε για τον Καναδά, χωρίς όμως όυτε στιγμή να ξεχάσει την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Σπάρτη.


Ο Πέτρος Ηλιόπουλος, επιφανής επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ομίλου εταιριών by PeterandPauls.com, που δραστηριοποιείται στoν τομέα της εστίασης και οργάνωσης δεξιώσεων (hospitality and entertainment) στο Τορόντο, καταφέρνει, 50 χρόνια μετά, να πραγματοποιήσει το όνειρο του φτιάχνοντας ένα εναλλακτικό, vintage εστιατόριο, την κουζίνα της γιαγιάς.


Παντρεύει με ένα μοναδικό twisted τρόπο, γεύσεις της Ανατολής και της Δύσης. Συνδυάζει την αγνότητα των υλικών του παρελθόντος, με τις σύγχρονες γευστικές αναζητήσεις. Το hipster περιβάλλον είναι πραγματικά εξαιρετικό, ενώ παντού αισθάνεσαι τα αρώματα της Μεσογείου.

Τα ορεκτικά, οι σαλάτες, οι πίτες, τo grill, τα burgers,αλλά και οι μακαρονάδες, που φτιάχνονται μπροστά σου, σε ταξιδεύουν...
Οι λίστες κρασιών και μπύρας, σε απογειώνουν...
Αξίζει πραγματικά η εμπειρία...

ΥΚ (yιαyια'ς κιτchεη)
Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 69 πλατεία Σπάρτης